Loader

Majica Nemam rok trajanja

(2 recenzije korisnika)

1,950.00рсд

Froncla majicu “Nemam rok trajanja” šijemo od belog 100% pamučnog materijala.

 

Kako da ne pogrešiš u odabiru veličine?

Obriši
Šifra proizvoda: 137 Kategorije: ,
Opis

Zamisli jednu prodavnicu raznobojnih materijala.

 

Sada zamisli jednog Nikolu koji ulazi u tu prodavnicu. Njegova ruka prelazi preko materijala i zastaje kod onog najmekanijeg, gde piše 100% pamuk.

 

Sada ta ruka pruža materijal mama Tanji.

 

Ukoliko se pitaš ko je mama Tanja, samo zamisli nasmejanu i rumenu ženu koja je petnaestak godina radila u fabrici tekstila. I zamisli, u ovoj Froncla priči njene ruke ponovo rade. I srce radi. Ono kroji i šije tvoju Froncla majicu.

 

E sad zamisli jednu Tijanu sa čupavom pundjom i plavim očima.

 

U tim očima rastu reči i crteži, koje ona prenosi na običan beli papir. Kada završi crtanje, ona papir pruža Nikoli. Sada opet zamisli Nikolu koji sedi za računarom, brzo pomera miša i priprema crtež za štampu. Na scenu stupa sito štampa, ušuškavanje majice u Froncla kutiju, dve mašnice i poletanje do vrata iza kojih žive devojčice. Neke od tih devojčica će se zaljubiti u ovim majicama, neke će ih dobiti na poklon za rođendan, a neke će u njima obići svet. Jedna od tih devojčica si baš ti.

 

Za koga je sašivena majica “Nemam rok trajanja”?

Majicu “Nemam rok trajanja” posvećujemo svima vama koje ste zadržale devojčicu u sebi. Devojčicu koja nije prestala da sanja. Svima vama koje štelujete kazaljke prema sebi, a ne prema kojekakvim biološkim satovima. Svima vama koje ne živite u tuđim očima, več u svojoj koži. Svima vama koje znate da vas forma godina ne definiše, već sadržaj ljudskosti, osmeha i onog što ste naučile. Jer… na kraju dana – ono što imamo u glavi, rukama i srcu – nema rok trajanja.

Additional Information
Veličina:

S, M, L, XL, XXL

Recenzije (2)

2 recenzije za Majica Nemam rok trajanja

  1. Natasa

    Nesto najlepse i najkvalitetnije sto imam u garderoberu! Hvala za magiju koju stvarate 😊

  2. Iskra

    Nastavljam da vas preporučujem, nosim i hvalim! Hvala vam za brzu isporuku i još jednu najsvršeniju majicu 😊

Dodaj recenziju