Loader

Majica Zaljubljena u knjige i kafu

(4 recenzije korisnika)

1,950.00рсд

Froncla majicu Zaljubljena u knjige i kafu šijemo od 100% pamučnog materijala.

 

Kako da ne pogrešiš u odabiru veličine?

Obriši
Šifra proizvoda: 126 Kategorije: ,
Opis

Zamisli jednu prodavnicu raznobojnih materijala.

 

Sada zamisli jednog Nikolu koji ulazi u tu prodavnicu. Njegova ruka prelazi preko materijala i zastaje kod onog najmekanijeg, gde piše 100% pamuk.

 

Sada ta ruka pruža materijal mama Tanji.

 

Ukoliko se pitaš ko je mama Tanja, samo zamisli nasmejanu i rumenu ženu koja je petnaestak godina radila u fabrici tekstila. I zamisli, u ovoj Froncla priči njene ruke ponovo rade. I srce radi. Ono kroji i šije tvoju Froncla majicu.

 

E sad zamisli jednu Tijanu sa čupavom pundjom i plavim očima.

 

U tim očima rastu reči i crteži, koje ona prenosi na običan beli papir. Kada završi crtanje, ona papir pruža Nikoli. Sada opet zamisli Nikolu koji sedi za računarom, brzo pomera miša i priprema crtež za štampu. Na scenu stupa sito štampa, ušuškavanje majice u Froncla kutiju, dve mašnice i poletanje do vrata iza kojih žive devojčice. Neke od tih devojčica će se zaljubiti u ovim majicama, neke će ih dobiti na poklon za rođendan, a neke će u njima obići svet. Jedna od tih devojčica si baš ti.

 

Za koga je sašivena majica “Zaljubljena u knjige i kafu”?

Ovu majicu smo sašili za sve one devojičice koje najviše vole da se ušuškaju među redove dobre knjige, uz šolju dobre kafe.

Additional Information
Veličina:

S, M, L, XL

Recenzije (4)

4 recenzije za Majica Zaljubljena u knjige i kafu

 1. Milica M.

  Apsolutno moja, nestrpljivo čekam da stigne 🙂

 2. Nevena Mili

  Majica je savrsena! Mekana i nežan materijal, posle 10 pranja nije mrdnula. Svaka cast, zadovoljstvo biti deo vaše price!

 3. Marina Lazic

  Ovaj model mi je idealan, može da se kombinuje sa čim god, uvučena ili ne. Nadam se još nekim ilustracijama na ovom modelu!

 4. Maja (potvrđen vlasnik)

  Majica je baš onakva kakvu sam očekivala. 100% pamuk, mek kao duša. Isporuka brža od očekivanog, a porukica me je ostavila bez reči. Divno!

Dodaj recenziju