Loader

Ko smo mi

 

Naša adresa vebsajta je: https://www.froncla.rs.

 

Koje lične podatke skupljamo i zašto ih skupljamo

 

Ako kupite proizvod ili uslugu od nas, tražimo od vas određene lične podatke na našem obrascu za naručivanje. Morate navesti podatke za kontakt (kao što su ime, adresa e-pošte i adresu za dostavu). Ove podatke koristimo za ispunjavanje vaših porudžbina. Ako imamo problema sa obradom porudžbine, koristićemo ove podatke da vas kontaktiramo.

 

Komentari

 

Kada posetioci ostave komentare na veb mestu, skupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare kao i IP adresu posetioca i nisku user agent njegovog pregledača veba za pomoć u otkrivanju nepoželjnog.

 

Sadržaj

 

Ukoliko otpremate slike na veb mesto, trebalo bi da izbegavate otpremanje slika sa ugnežđenim podacima lokacije (EXIF GPS). Posetioci veb mesta mogu da preuzmu i izvuku podatke o lokaciji sa slika sa veb mesta.

 

Sa kim delimo vaše podatke

 

froncla.rs ne iznajmljuje, ne trguje ili ne deli lične podatke sa trećim licima, osim za pružanje proizvoda ili usluga koje ste tražili, kada imamo vašu dozvolu ili pod sledećim okolnostima: Mi koristimo druge treće strane, kao što je kurirska služba da izvršavamo narudžbe. Kada obavite kupovinu na našem vebsajtu ili se prijavite za naš newsletter, podelićemo potrebnu količinu podataka o ličnosti koje su moguće identifikovati kao potrebne trećoj strani za pružanje te usluge, uključujući vaše ime, adresu, broj telefona i adresu e-pošte. Ovim trećim licima zabranjeno je korišćenje vaših ličnih podataka u promotivne svrhe. Neosobnim podacima pružamo zainteresovane treće strane radi razumevanja obrazaca upotrebe određenog sadržaja, usluga, reklama, promocija i / ili funkcionalnosti na vebsajtu. Mi koristimo i vaše lične podatke i određene neosobne podatke za poboljšanje kvaliteta i dizajna veb lokacije i za kreiranje novih funkcija, promocija, funkcionalnosti i usluga čuvanjem, praćenjem i analizom korisničkih preferencija i trendova. Zadržavamo pravo da otkrijemo vaše lične podatke kako to zahteva zakon i kada verujemo da je obelodanjivanje neophodno da bismo zaštitili naša prava i / ili bili u skladu sa sudskim postupkom ili pravnim postupkom koji se prikazuje na našoj veb lokaciji. Možemo da delimo lične podatke ako smatramo da su potrebni da bismo istražili, sprečili ili preduzeli neke radnje u vezi sa nelegalnim aktivnostima, sumnjama na prevaru, situacijama koje uključuju potencijalne pretnje fizičkoj bezbednosti bilo koje osobe, kršenje uslova korišćenja froncla.rs ili kao što zakon drugačije zahteva.

 

Kolačići

 

Kolačić je mala tekstualna datoteka koja se smešta na računar korisnika radi čuvanja podataka. Na ovoj vebsajtu koristimo kolačiće i podatke koje čuvamo u kolačićima povezujemo sa bilo kakvim ličnim podacima. Koristimo i kolačiće ID-a sesije i trajne kolačiće. Koristimo kolačiće sesije da bismo vam olakšali navigaciju po našem sajtu. Kolačić ID sesije ističe kada zatvorite pregledač. Trajni kolačić ostaje na vašem hard disku duže vreme. Trajne kolačiće možete ukloniti prateći uputstva navedena u datoteci „pomoći“ vašeg Internet pretraživača. Stalni kolačići nam omogućavaju da pratimo i ciljamo interese naših korisnika kako bismo poboljšali iskustvo na našem vebsajtu. Ako odbijete kolačiće, i dalje možete koristiti našu veb stranicu, ali vaša mogućnost korišćenja nekih područja našeg vebsajta, kao što su korpa za kupovinu i dizajnerske stranice za ocenjivanje, biće ograničena. froncla.rs koristi tehnologiju praćenja za bolje razumevanje obrazaca i veb saobraćaja na sajtu. Međutim, nijedna od informacija prikupljenih pomoću tehnologije praćenja nije lično prepoznatljiva informacija. Upotreba kolačića od strane naših partnera, podružnica koja ne prate našu izjavu o privatnosti. Mi nemamo pristup ili kontrolu nad ovim kolačićima. Naši partneri, podružnice, kompanije za praćenje i dobavljači usluga koriste kolačiće ID sesije kako bi vam olakšali navigaciju po našem vebsajtu kako biste mogli da koristite korpu za kupovinu itd. Kao deo našeg uslužnog programa za praćenje, implementirali smo izveštavanje o demografiji i interesu Google analitike. Ovi izveštaji se oslanjaju na istu tehnologiju koja obaveštava ciljanje oglašavanja na Google mreži multimedijalnog oglašavanja. froncla.rs koristi ove informacije koje se ne mogu identifikovati kako bi bolje razumeli našu publiku i informisali komunikacione i strateške odluke za naše poslovanje. Posetioci mogu da se isključe iz Google Analitics-a za prikazno oglašavanje i da prilagode oglase na Google prikazivačkoj mreži pomoću postavki Google Ads-a, što će posetioca takođe isključiti iz demografskog i interesnog praćenja koje nije moguće identifikovati. Posetioci takođe mogu da preuzmu veću kontrolu nad preferencijama o privatnosti putem trenutno dostupnih odustajanja od Google analitike za veb. Ako kliknete na vezu do veb lokacije treće strane, uključujući i oglas, napustićete froncla.rs i otići ćete na veb lokaciju koju ste odabrali. Budući da ne možemo da kontrolišemo aktivnosti trećih strana, ne prihvatamo odgovornost za bilo kakvo korišćenje vaših ličnih podataka od strane takvih trećih lica i ne možemo garantovati da će se oni pridržavati istih praksi privatnosti kao i froncla.rs. Preporučujemo vam da pregledate izjave o privatnosti bilo kojeg drugog provajdera servisa od koga tražite usluge. froncla.rs može koristiti veb mail u vezi sa e-mailovima koji se šalju korisnicima froncla.rs kako bi nas obavestio da li je i kada e-pošta otvorena. Ne šalju se lični podaci putem veb lokacija.

 

Povezani sadržaj sa drugih veb mesta

 

Članci na ovom veb mestu mogu da sadrže povezani sadržaj (npr. video snimke, slike, članke, itd). Povezani sadržaj sa drugih veb mesta se ponaša na potpuno isti način kao da je vaš posetilac posetio drugo veb mesto.

Ta veb mesta mogu da prikupe podatke o vama, koriste kolačiće, povezano dodatno praćenje od strane treće strane i nadgledaju vašu interakciju sa tim povezanim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije sa povezanim sadržajem ukoliko imate nalog i prijavljeni ste na to veb mesto.

 

 

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

 

Ukoliko ostavite komentar, taj komentar i njegovi meta podaci se čuvaju neograničeno. Ovo je zato da bismo prepoznali i automatski odobrili sve komentare koje uslede umesti da ih držimo u redu za pregled.

Za korisnike koji se registruju na naše veb mesti (ukoliko ih ima), takođe čuvamo lične informacije koje dostave u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu da vide, urede ili obrišu svoje lične podatke bilo kada (izuzev što ne mogu da promene svoje korisničko ime). Upravnici veb mesta takođe mogu da vide i urede te informacije.

 

Koja prava imate u odnosu na vaše podatke

 

Ukoliko ste ostavili komentare, možete da zahtevate da primite datoteku sa izveženim ličnim podacima koje držimo o vama uključujući bilo koje podatke koje ste nam dostavili. Takođe možete da zahtevate da obrišemo bilo koje lične podatke koje držimo o vama. To ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni da držimo zbog administrativnih, pravnih ili bezbedonosnih razloga.

 

Dodatne informacije

 

Kako štitimo vaše podatke

Pratimo opšte prihvaćene industrijske standarde da bismo zaštitili lične podatke koji su nam dostavljeni, i tokom prenosa i nakon što ih primimo. Međutim, nijedan način prenošenja putem Interneta ili način elektronskog skladištenja nisu 100% sigurni. Stoga, iako se trudimo da koristimo komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših ličnih podataka, ne možemo garantovati njihovu apsolutnu sigurnost. Sigurnost vaših ličnih podataka za nas je važna. Kada unesete podatke u obrasce za registraciju ili porudžbinu, šifriramo te podatke korišćenjem tehnologije koja koristi kriptografiju (SSL).

 

Izmene i dopune politike privatnosti

froncla.rs može ažurirati ovu politiku u bilo koje vreme po vlastitom nahođenju i bez prethodnog obaveštenja. Trudićemo se da vas obavestimo o značajnim promenama u načinu na koji postupamo sa ličnim podacima slanjem obaveštenja na primarnu adresu e-pošte koju ste nam ostavili i / ili stavljanjem obaveštenja na vebsajtu. Ako odlučimo da izmenimo svoju politiku privatnosti, objavićemo te izmene u ovoj izjavi o privatnosti, na početnoj stranici i drugim mestima koja smatramo odgovarajućim tako da budete svesni koje informacije prikupljamo, kako ih koristimo i pod kojim okolnostima. Zadržavamo pravo da u bilo kom trenutku izmenimo ovu izjavu o privatnosti, zato te molimo da je često pregledavate. Ako unesemo materijalne izmene u ovu smernicu, obavestićemo vas ovde, e-poštom ili putem obaveštenja na našoj početnoj stranici.

Poslednje izmene

Poslednji put politika privatnosti je izmenjena 18.09.2019.