fbpx
Loader

Majica Knjigocentrična

(1 recenzija korisnika)

1,350.00дин.

Froncla majicu Knjigocentrična šijemo od 100% pamučnog materijala.

Obriši
Šifra proizvoda: - Kategorija:
Opis

Zamisli jednu prodavnicu raznobojnih materijala.

 

Sada zamisli jednog Nikolu koji ulazi u tu prodavnicu. Njegova ruka prelazi preko materijala i zastaje kod onog najmekanijeg, gde piše 100% pamuk.

 

Sada ta ruka pruža materijal mama Tanji.

 

Ukoliko se pitaš ko je mama Tanja, samo zamisli nasmejanu i rumenu ženu koja je petnaestak godina radila u fabrici tekstila. I zamisli, u ovoj Froncla priči njene ruke ponovo rade. I srce radi. Ono kroji i šije tvoju Froncla majicu.

 

E sad zamisli jednu Tijanu sa čupavom pundjom i plavim očima.

 

U tim očima rastu reči i crteži, koje ona prenosi na običan beli papir. Kada završi crtanje, ona papir pruža Nikoli. Sada opet zamisli Nikolu koji sedi za računarom, brzo pomera miša i priprema crtež za štampu. Na scenu stupa sito štampa, ušuškavanje majice u Froncla kutiju, dve mašnice i poletanje do vrata iza kojih žive devojčice. Neke od tih devojčica će se zaljubiti u ovim majicama, neke će ih dobiti na poklon za rođendan, a neke će u njima obići svet. Jedna od tih devojčica si baš ti.

 

Za koga je sašivena “Knjigocentrična”?

Knjigocentrična je sašivena za sve one devojčice čija je omiljena poslastica – knjiga. Za one čiji su nosići često među koricama dobrih štiva. Za devojčice koje su centar čitalačkog svemira jer se ne boje da istraže nove rečenične sklopove.

Additional Information
Veličina:

S, M, L, XL

Recenzije (1)

1 recenzija za Majica Knjigocentrična

  1. Milica Aleksic

    Zaljubila sam se u Fronclu. Toliko volim da nosim Knjigocentricnu da me mama pita “imas li ti neku drugu majicu”. Sledeća je Radim na ljubav, tako da cu da pokazem mami da imam i drugu majicu. 😂 PS materijal je odličan, ja je toliko pazim da je perem samo na ruke.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *