Loader

Majica Knjigocentrična

(5 recenzije korisnika)

1,950.00рсд

Froncla majicu Knjigocentrična šijemo od 100% pamučnog materijala.

 

Kako da ne pogrešiš u odabiru veličine?

Obriši
Šifra proizvoda: 115 Kategorije: ,
Opis

Zamisli jednu prodavnicu raznobojnih materijala.

 

Sada zamisli jednog Nikolu koji ulazi u tu prodavnicu. Njegova ruka prelazi preko materijala i zastaje kod onog najmekanijeg, gde piše 100% pamuk.

 

Sada ta ruka pruža materijal mama Tanji.

 

Ukoliko se pitaš ko je mama Tanja, samo zamisli nasmejanu i rumenu ženu koja je petnaestak godina radila u fabrici tekstila. I zamisli, u ovoj Froncla priči njene ruke ponovo rade. I srce radi. Ono kroji i šije tvoju Froncla majicu.

 

E sad zamisli jednu Tijanu sa čupavom pundjom i plavim očima.

 

U tim očima rastu reči i crteži, koje ona prenosi na običan beli papir. Kada završi crtanje, ona papir pruža Nikoli. Sada opet zamisli Nikolu koji sedi za računarom, brzo pomera miša i priprema crtež za štampu. Na scenu stupa sito štampa, ušuškavanje majice u Froncla kutiju, dve mašnice i poletanje do vrata iza kojih žive devojčice. Neke od tih devojčica će se zaljubiti u ovim majicama, neke će ih dobiti na poklon za rođendan, a neke će u njima obići svet. Jedna od tih devojčica si baš ti.

 

Za koga je sašivena “Knjigocentrična”?

Knjigocentrična je sašivena za sve one devojčice čija je omiljena poslastica – knjiga. Za one čiji su nosići često među koricama dobrih štiva. Za devojčice koje su centar čitalačkog svemira jer se ne boje da istraže nove rečenične sklopove.

Additional Information
Veličina:

S, M, L, XL

Recenzije (5)

5 recenzija za Majica Knjigocentrična

 1. Milica Aleksic

  Zaljubila sam se u Fronclu. Toliko volim da nosim Knjigocentricnu da me mama pita “imas li ti neku drugu majicu”. Sledeća je Radim na ljubav, tako da cu da pokazem mami da imam i drugu majicu. 😂 PS materijal je odličan, ja je toliko pazim da je perem samo na ruke.

 2. Jelena (potvrđen vlasnik)

  Knjigocentricarka je preslatka. Kroj i materijal majice je odlican. Pakovanje je fantasticno.. Rucno pisana porucica je divna. Sve pohvale..

 3. Smiljana Jovanović

  Retko ostavljam komentare, ali ovaj tim me je toliko oduševio da imam potrebu svima da pričam koliko mi je lepa majica. Mekana, kreativna, svaki detalj je pažljivo uradjen. Dobili ste večitu mušteriju!

 4. Tina (potvrđen vlasnik)

  Ja sam odusevljena. Prvo je stiglo brzinom svetlosti, onda sama majica savrsena, a porukice skrivene su me kupile nacisto! Samo mogu da podrzim sve ovo, da im se zahvalim sto cine divne stvari i da zelim da nastave jos duuuugo tako!

 5. Bata

  Molim za odgovor: da li postoji ova majica u crnoj boji?

Dodaj recenziju