Loader

 

Da li je moguća zamena?

Zamena je moguća. Ukoliko veličina majice nije odgovarajuća, zamenićemo je za veću ili manju. Do sada smo najčešće zamene imali kada su u pitanju majice za poklon. Priznajemo, da u takvim situacijama nije uvek lako odrediti veličinu i da je baš neugodno kad je poklon mali ili veliki. Zato izlazimo u susret i uvek ćemo rado zameniti majicu. Kako bismo predupredili ovakve situacije, i smanjili trošak i tebi i nama u slučaju zamene, preporučujemo ti pre poručivanja da pogledaš kako da odabereš veličinu.

Kako zameniti?

Potrebno je samo da nam se javiš i pošalješ nazad neodgovarajuću majicu, a mi ćemo se potruditi što pre da sašijemo i pošaljemo drugu. U slučaju zamene troškove poštarine snosiš ti, i oni iznose ukupno 300 dinara. 🙂 Ukoliko je zamena poklona u pitanju, rado ćemo podeliti troškove slanja i poslati novu majicu adresu devojčice kojoj je poklon namenjen.

Povraćaj novca

U slučaju nezadovoljstva kvalitetom, možeš nam poslati majicu ili ceger nazad u roku od 10 dana, a mi ćemo ti vratiti novac. Ovo nam se nikada nije desilo, i trudićemo se da tako i ostane. 🙂