Loader

Majica VIP looks like me

2,150.00рсд

Froncla majicu VIP looks like me šijemo od belog 100% pamučnog materijala. U pitanju je naš novi “regular” model. Ravan kroj majice i podvijene rukaviće smo za mrvicu proširili. Takođe, dužina majice je za koji cm duža u odnosu na njene prethodnice iz regular serija.

 

Kako da ne pogrešiš u odabiru veličine?

Obriši
Šifra proizvoda: 151 Kategorije: ,
Opis

Zamisli jednu prodavnicu raznobojnih materijala.

 

Sada zamisli jednog Nikolu koji ulazi u tu prodavnicu. Njegova ruka prelazi preko materijala i zastaje kod onog najmekanijeg, gde piše 100% pamuk.

 

Sada ta ruka pruža materijal mama Tanji.

 

Ukoliko se pitaš ko je mama Tanja, samo zamisli nasmejanu i rumenu ženu koja je petnaestak godina radila u fabrici tekstila. I zamisli, u ovoj Froncla priči njene ruke ponovo rade. I srce radi. Ono kroji i šije tvoju Froncla majicu.

 

E sad zamisli jednu Tijanu sa čupavom pundjom i plavim očima.

 

U tim očima rastu reči i crteži, koje ona prenosi na običan beli papir. Kada završi crtanje, ona papir pruža Nikoli. Sada opet zamisli Nikolu koji sedi za računarom, brzo pomera miša i priprema crtež za štampu. Na scenu stupa sito štampa, ušuškavanje majice u Froncla kutiju, dve mašnice i poletanje do vrata iza kojih žive devojčice. Neke od tih devojčica će se zaljubiti u ovim majicama, neke će ih dobiti na poklon za rođendan, a neke će u njima obići svet. Jedna od tih devojčica si baš ti.

 

Za koga je sašivena majica “VIP looks like me”?

Majicu “VIP looks like me” skrojili smo i sašili za sve one stvarne večite devojčice koje misle svojom glavom i imaju šta da kažu. Za one koje su dovoljno hrabre da iskažu svoje stavove i znanja.

Ovu majicu smo skrojili za komšinicu koja je tu da pozajmi šećer, drugaricu koja je podrška i rame, baku koja je hodajuća mudrost i za sve one koje ovaj svet čine nežnijim i inspirativnijim mestom. One su prave VIP ličnosti naših života. VIP ličnosti sa pokrićem.

Additional Information
Veličina:

XS, S, M, L, XL

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Majica VIP looks like me“