Loader

Majica Odvažno sanjam

(1 recenzija korisnika)

1,750.00рсд

Froncla majicu “Odvažno sanjam” sašili smo od nežnog materijala 97% pamuk, 3% likra u boji jorgovana.

 

Kako da ne pogrešiš u odabiru veličine?

Obriši
Šifra proizvoda: 132 Kategorije: ,
Opis

Zamisli jednu prodavnicu raznobojnih materijala.

 

Sada zamisli jednog Nikolu koji ulazi u tu prodavnicu. Njegova ruka prelazi preko materijala i zastaje kod onog najmekanijeg, gde piše 100% pamuk.

 

Sada ta ruka pruža materijal mama Tanji.

 

Ukoliko se pitaš ko je mama Tanja, samo zamisli nasmejanu i rumenu ženu koja je petnaestak godina radila u fabrici tekstila. I zamisli, u ovoj Froncla priči njene ruke ponovo rade. I srce radi. Ono kroji i šije tvoju Froncla majicu.

 

E sad zamisli jednu Tijanu sa čupavom pundjom i plavim očima.

 

U tim očima rastu reči i crteži, koje ona prenosi na običan beli papir. Kada završi crtanje, ona papir pruža Nikoli. Sada opet zamisli Nikolu koji sedi za računarom, brzo pomera miša i priprema crtež za štampu. Na scenu stupa sito štampa, ušuškavanje majice u Froncla kutiju, dve mašnice i poletanje do vrata iza kojih žive devojčice. Neke od tih devojčica će se zaljubiti u ovim majicama, neke će ih dobiti na poklon za rođendan, a neke će u njima obići svet. Jedna od tih devojčica si baš ti.

 

Za koga je sašivena majica “Odvažno sanjam”?

Majicu Odvažno sanjam skrojili smo i sašili za sve one sanjare koji sanjaju u boji. Koji rade na svom snu i svesni su da na njega mogu da utiču. Odvažno! I da ga žive i danas i sutra. Do zauvek.
Additional Information
Veličina:

S, M, L, XL

Recenzije (1)

1 recenzija za Majica Odvažno sanjam

  1. Slavica Nesovic

    Stoji mi kao da ste je za mene pravili! O vasoj posvecenosti i trudu da mi stigne na vreme, iako sam je porucila u poslednjem momentu imam samo reci hvale. Ostanite takvi i svako dobro!

Dodaj recenziju