Loader

Majica Sve što naumim mogu da ostvarim

1,950.00рсд

Froncla majicu Sve što zamislim mogu da ostvarim šijemo od belog 100% pamučnog materijala.

 

Kako da ne pogrešiš u odabiru veličine?

Obriši
Šifra proizvoda: 138 Kategorije: ,
Opis

Zamisli jednu prodavnicu raznobojnih materijala.

 

Sada zamisli jednog Nikolu koji ulazi u tu prodavnicu. Njegova ruka prelazi preko materijala i zastaje kod onog najmekanijeg, gde piše 100% pamuk.

 

Sada ta ruka pruža materijal mama Tanji.

 

Ukoliko se pitaš ko je mama Tanja, samo zamisli nasmejanu i rumenu ženu koja je petnaestak godina radila u fabrici tekstila. I zamisli, u ovoj Froncla priči njene ruke ponovo rade. I srce radi. Ono kroji i šije tvoju Froncla majicu.

 

E sad zamisli jednu Tijanu sa čupavom pundjom i plavim očima.

 

U tim očima rastu reči i crteži, koje ona prenosi na običan beli papir. Kada završi crtanje, ona papir pruža Nikoli. Sada opet zamisli Nikolu koji sedi za računarom, brzo pomera miša i priprema crtež za štampu. Na scenu stupa sito štampa, ušuškavanje majice u Froncla kutiju, dve mašnice i poletanje do vrata iza kojih žive devojčice. Neke od tih devojčica će se zaljubiti u ovim majicama, neke će ih dobiti na poklon za rođendan, a neke će u njima obići svet. Jedna od tih devojčica si baš ti.

 

Za koga je sašivena majica “Sve što naumim mogu da ostvarim”?

Ovu majicu smo posvetili svim onim devojčicama koje znaju da je najvrednije ono što nose u glavi i srcu. Onima koje znaju da ima mnogo vrata. I da će neka vrata biti zatvorena. Ipak, te devojčice ne odustaju, jer veruju… da uvek postoje druga vrata da se kroz njih stigne do kraja sveta, ako treba. Ili na kraju krajeva – prozori.

Additional Information
Veličina:

S, M, L, XL

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Majica Sve što naumim mogu da ostvarim“