Loader

Majica Duša mi uvek ima izlazak na more

2,150.00рсд

Froncla majicu Duša mi uvek ima izlazak na more šijemo od belog 100% pamučnog materijala. U pitanju je naš novi “regular” model. Ravan kroj majice i podvijene rukaviće smo za mrvicu proširili. Takođe, dužina majice je za koji cm duža u odnosu na njene prethodnice iz regular serija.

 

Kako da ne pogrešiš u odabiru veličine?

Obriši
Šifra proizvoda: 160 Kategorije: ,
Opis

Zamisli jednu prodavnicu raznobojnih materijala.

 

Sada zamisli jednog Nikolu koji ulazi u tu prodavnicu. Njegova ruka prelazi preko materijala i zastaje kod onog najmekanijeg, gde piše 100% pamuk.

 

Sada ta ruka pruža materijal mama Tanji.

 

Ukoliko se pitaš ko je mama Tanja, samo zamisli nasmejanu i rumenu ženu koja je petnaestak godina radila u fabrici tekstila. I zamisli, u ovoj Froncla priči njene ruke ponovo rade. I srce radi. Ono kroji i šije tvoju Froncla majicu.

 

E sad zamisli jednu Tijanu sa čupavom pundjom i plavim očima.

 

U tim očima rastu reči i crteži, koje ona prenosi na običan beli papir. Kada završi crtanje, ona papir pruža Nikoli. Sada opet zamisli Nikolu koji sedi za računarom, brzo pomera miša i priprema crtež za štampu. Na scenu stupa sito štampa, ušuškavanje majice u Froncla kutiju, dve mašnice i poletanje do vrata iza kojih žive devojčice. Neke od tih devojčica će se zaljubiti u ovim majicama, neke će ih dobiti na poklon za rođendan, a neke će u njima obići svet. Jedna od tih devojčica si baš ti.

 

Za koga je sašivena majica “Duša mi uvek ima izlazak na more”?

Lepo je što nam je verovatno svima prva asocijacija na leto – more. Ali je još lepše kad ponekad pomislimo da more može da bude osoba. Za takve osobe, čija duša uvek ima izlazak na more, skrojili smo i sašili ovu majicu.

Additional Information
Veličina:

S, M, L, XL

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Majica Duša mi uvek ima izlazak na more“