Loader

Duks Mislim srcem

3,800.00рсд

Materijal od kog smo sašili ovaj duks je 100% pamuk u nežno ljubičastoj, jorgovan boji i nešto je najmekše i najnežnije što smo do sada sašili.

 

Kako da ne pogrešiš u odabiru veličine?

Obriši
Šifra proizvoda: 155 Kategorije: ,
Opis

Zamisli jednu prodavnicu raznobojnih materijala.

 

Sada zamisli jednog Nikolu koji ulazi u tu prodavnicu. Njegova ruka prelazi preko materijala i zastaje kod onog najmekanijeg, gde piše 100% pamuk.

 

Sada ta ruka pruža materijal mama Tanji.

 

Ukoliko se pitaš ko je mama Tanja, samo zamisli nasmejanu i rumenu ženu koja je petnaestak godina radila u fabrici tekstila. I zamisli, u ovoj Froncla priči njene ruke ponovo rade. I srce radi. Ono kroji i šije tvoju Froncla majicu.

 

E sad zamisli jednu Tijanu sa čupavom pundjom i plavim očima.

 

U tim očima rastu reči i crteži, koje ona prenosi na običan beli papir. Kada završi crtanje, ona papir pruža Nikoli. Sada opet zamisli Nikolu koji sedi za računarom, brzo pomera miša i priprema crtež za štampu. Na scenu stupa sito štampa, ušuškavanje majice u Froncla kutiju, dve mašnice i poletanje do vrata iza kojih žive devojčice. Neke od tih devojčica će se zaljubiti u ovim majicama, neke će ih dobiti na poklon za rođendan, a neke će u njima obići svet. Jedna od tih devojčica si baš ti.

 

Za koga je sašiven duks Mislim srcem?

Duks Mislim srcem kreirali smo za sve one devojčice koje misle i osvajaju srcem. Za devojčice koje đuskaju i osmehuju se u ritmu srca. Za devojčice koje veruju svom srcu i ne boje se da ga pokazuju. One su dovoljno hrabre da se za svoj put izbore srcem, ali i dovoljno nežne da ga uvek osluškuju.

Additional Information
Velčina:

S, M, L

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Duks Mislim srcem“