Loader

Duks Radim na ljubav

(2 recenzije korisnika)

3,800.00рсд

Froncla duks Radim na ljubav sašili smo od 100% pamučnog nežno roze materijala.

 

Kako da ne pogrešiš u odabiru veličine?

Obriši
Šifra proizvoda: 111 Kategorije: ,
Opis

ZAMISLI JEDNU PRODAVNICU RAZNOBOJNIH MATERIJALA.

 

Sada zamisli jednog Nikolu koji ulazi u tu prodavnicu. Njegova ruka prelazi preko materijala i zastaje kod onog najmekanijeg.

 

SADA TA RUKA PRUŽA MATERIJAL MAMA TANJI.

 

Ukoliko se pitaš ko je mama Tanja, samo zamisli nasmejanu i rumenu ženu koja je petnaestak godina radila u fabrici tekstila. I zamisli, u ovoj Froncla priči njene ruke ponovo rade. I srce radi. Ono kroji i šije tvoju Froncla majicu.

 

E SAD ZAMISLI JEDNU TIJANU SA ČUPAVOM PUNDJOM I PLAVIM OČIMA.

 

U tim očima rastu reči i crteži, koje ona prenosi na običan beli papir. Kada završi crtanje, ona papir pruža Nikoli. Sada opet zamisli Nikolu koji sedi za računarom, brzo pomera miša i priprema crtež za štampu. Na scenu stupa sito štampa, ušuškavanje majice u Froncla kutiju, dve mašnice i poletanje do vrata iza kojih žive devojčice. Neke od tih devojčica će se zaljubiti u ovim majicama, neke će ih dobiti na poklon za rođendan, a neke će u njima obići svet. Jedna od tih devojčica si baš ti.

 

Za koga je skrojen i sašiven duks Radim na ljubav?

Radim na ljubav duks skrojen je za sve one devojčice koje baš u svaki trenutak unose ljubav. Za one čije je gorivo ljubav. Oslobođene su od očekivanja i u njihovom srcastom svetu nema mesta za kalkulacije i proračune.

 

 

Additional Information
Veličina:

S, M, L

Boja:

Siva, Roze, Melanž siva

Recenzije (2)

2 recenzije za Duks Radim na ljubav

  1. Teodora Milic

    Najmeksi duks koji sam ikada imala. 😍😍😍

  2. Jovana (potvrđen vlasnik)

    Preslatkoće kad je stigao duks! Prelepo, lepa boja, mekan materijal, komotno. Komunikacija sa devojkama oko naručivanja sjajna, mnogo pozitivne energije 🙂

Dodaj recenziju