Loader

Majica Brišem granice

(6 recenzije korisnika)

1,950.00рсд

Froncla majicu Brišem granice šijemo od belog 100% pamučnog materijala. U pitanju je naš novi „regular“ model. Ravan kroj majice i podvijene rukaviće smo za mrvicu proširili. Takođe, dužina majice je za koji cm duža u odnosu na njene prethodnice iz regular serija.

 

Kako da ne pogrešiš u odabiru veličine?

Obriši
Šifra proizvoda: 105 Kategorije: ,
Opis

Zamisli jednu prodavnicu raznobojnih materijala.

 

Sada zamisli jednog Nikolu koji ulazi u tu prodavnicu. Njegova ruka prelazi preko materijala i zastaje kod onog najmekanijeg, gde piše 100% pamuk.

 

Sada ta ruka pruža materijal mama Tanji.

 

Ukoliko se pitaš ko je mama Tanja, samo zamisli nasmejanu i rumenu ženu koja je petnaestak godina radila u fabrici tekstila. I zamisli, u ovoj Froncla priči njene ruke ponovo rade. I srce radi. Ono kroji i šije tvoju Froncla majicu.

 

E sad zamisli jednu Tijanu sa čupavom pundjom i plavim očima.

 

U tim očima rastu reči i crteži, koje ona prenosi na običan beli papir. Kada završi crtanje, ona papir pruža Nikoli. Sada opet zamisli Nikolu koji sedi za računarom, brzo pomera miša i priprema crtež za štampu. Na scenu stupa sito štampa, ušuškavanje majice u Froncla kutiju, dve mašnice i poletanje do vrata iza kojih žive devojčice. Neke od tih devojčica će se zaljubiti u ovim majicama, neke će ih dobiti na poklon za rođendan, a neke će u njima obići svet. Jedna od tih devojčica si baš ti.

 

Za koga je skrojena majica Brišem granice?

 

Majica Brišem granice je skrojena za devojčice koje svakodnevno pružaju podršku ljubav, znanje, lepu reč i trude se da od (mikro) sveta naprave bolje mesto. One se hrabro suočavaju sa sopstvenim strahovima i prepoznaju mogućnost za stvaranje malih a velikih stvari.

Additional Information
Veličina

XS, S, M, L, XL

Recenzije (6)

6 recenzija za Majica Brišem granice

 1. Milica Zivkovic

  Majica je savrsena. Materijal je jako prijatan i mekan. Crtez ne treba ni pominjati… Kada obučem ovu majicu osecam se drugacije nego u bilo kojoj drugoj. Fronclici divni ste! <3

 2. Žaklina

  Nema ko me nije pitao za majicu. Prezadovoljna sam.

 3. Marina

  Majica je sjajna! Materijal je odličan, prosto je ne bih skidala. 😀 Tako da sam upravo poručila još dve. 🙂

 4. Jelena

  Divna majica! Prezadovoljna sam. Lep materijal, divan crtež, sjajna ambalaža u kojij stiže i prelepa porukica koja upotpuni celu priču. Ljubav za ovu ekipu jer nam je pružila priliku da imamo sjajan odevni predmet <3

 5. Milena Zoraja (potvrđen vlasnik)

  Divna majica sa lepom porukom i puno detalja!

 6. Sofija Miletić

  I dalje sam u šoku koliko je ova majica kvalitetna i mekana! Bravo ljudi za svaki detalj!

Dodaj recenziju