Loader

Majica Matora za after

(2 recenzije korisnika)

1,950.00рсд

Ženska pamučna majica. Sašivena od nežnog i mekanog 100% brušenog pamuka.

 

Kako da ne pogrešiš u odabiru veličine?

Obriši
Šifra proizvoda: 102 Kategorije: ,
Opis

Zamisli jednu prodavnicu raznobojnih materijala. Sada zamisli jednog Nikolu koji ulazi u tu prodavnicu. Njegova ruka prelazi preko materijala i zastaje kod onog najmekanijeg, gde piše 100% pamuk.

Sada ta ruka pruža materijal mama Tanji. Ukoliko se pitaš ko je mama Tanja, samo zamisli nasmejanu i rumenu ženu koja je petnaestak godina radila u fabrici tekstila. I zamisli, u ovoj Froncla priči njene ruke ponovo rade. I srce radi. Ono kroji i šije tvoju Froncla majicu.

E sad zamisli jednu Tijanu sa čupavom punđom i plavim očima. U tim očima rastu reči i crteži, koje ona prenosi na običan beli papir. Kada završi crtanje, ona papir pruža Nikoli. Sada opet zamisli Nikolu koji sedi za računarom, brzo pomera miša i priprema crtež za štampu. Na scenu stupa sito štampa, ušuškavanje majice u Froncla kutiju, dve mašnice i poletanje do vrata iza kojih žive devojčice. Neke od tih devojčica će se zaljubiti u ovim majicama, neke će ih dobiti na poklon za rođendan, a neke će u njima obići svet. Jedna od tih devojčica si baš ti.

 

Za koga je skrojena majica Matora za after?

 

Ova majica je skrojena za sve one devojčice koje nikad nisu matore za lepo jer su ono što pamte. I kada su same umeju da naprave žurku na kojoj nema mesta za sate i godine.

Additional Information
Dimenzije 30 × 30 × 30 cm
Veličina

S, M, L, XL

Recenzije (2)

2 recenzije za Majica Matora za after

  1. Zorana

    Dobila sam majicu vrh riba od kume za rodjendan, malo je reći da sam oduševljena. Sada sam mojoj Froncla kolekciji dodala i matoru za after. Samo napred divni ljudi! 😊

  2. Jovana

    Kad ovu majicu obučem, svi mi se smeše! Hvala Froncli što ovaj svet čini nasmejanijim i lepšim mestom!

Dodaj recenziju