Loader

Majica Godinama u najboljim godinama

(3 recenzije korisnika)

1,950.00рсд

Majicu Godinama u najboljim godinama sašili smo od nežnog i mekanog 100% brušenog pamuka.

 

Kako da ne pogrešiš u odabiru veličine?

Obriši
Šifra proizvoda: 113 Kategorije: ,
Opis

Zamisli jednu prodavnicu raznobojnih materijala.

 

Sada zamisli jednog Nikolu koji ulazi u tu prodavnicu. Njegova ruka prelazi preko materijala i zastaje kod onog najmekanijeg, gde piše 100% pamuk.

 

Sada ta ruka pruža materijal mama Tanji.

 

Ukoliko se pitaš ko je mama Tanja, samo zamisli nasmejanu i rumenu ženu koja je petnaestak godina radila u fabrici tekstila. I zamisli, u ovoj Froncla priči njene ruke ponovo rade. I srce radi. Ono kroji i šije tvoju Froncla majicu.

 

E sad zamisli jednu Tijanu sa čupavom pundjom i plavim očima.

 

U tim očima rastu reči i crteži, koje ona prenosi na običan beli papir. Kada završi crtanje, ona papir pruža Nikoli. Sada opet zamisli Nikolu koji sedi za računarom, brzo pomera miša i priprema crtež za štampu. Na scenu stupa sito štampa, ušuškavanje majice u Froncla kutiju, dve mašnice i poletanje do vrata iza kojih žive devojčice. Neke od tih devojčica će se zaljubiti u ovim majicama, neke će ih dobiti na poklon za rođendan, a neke će u njima obići svet. Jedna od tih devojčica si baš ti.

 

Za koga je skrojena majica Godinama u najboljim godinama?

 

Majica “Godinama u najboljim godinama” skrojena je za sve one devojčice koje vole svoje godine, kao i godine koje dolaze. Za sve one devojčice koje su iz prethodnih godina naučile nešto novo. To nešto što će naredne godine učiniti još ispunjenijim, nežnijim i boljim.
Additional Information
Veličine:

S, M, L, XL

Recenzije (3)

3 recenzije za Majica Godinama u najboljim godinama

  1. Milena

    Najjača majica! Zapravo, ova i Matora za after, mrtva trka. Inače, kvalitet je vrhunski, ekipa je profesionalna, moja preporuka svima.

  2. Sanja Vukojević

    Majica slatkica! Otvoriš kutiju, iskoči ljubav i pažnja. I razmišljaš da je svaki put vratiš u njenu kućicu, da sve to iskoči opet i opet i opet. Jer je mnogo lepo! Moja prva..

  3. Ivana (potvrđen vlasnik)

    Upravo minje stigla ova divna majica. Odusevljena sam i kvalitetom i divnom porukicom koja me je sačekala u pakovanju. Hvala Vam ❤️

Dodaj recenziju