Loader

Majica za devojčice Betmenka

1,550.00рсд

Ovu majičicu za devojčice sašili smo od nežnog 100% pamučnog materijala.

 

Kako da ne pogrešiš u odabiru veličine?

Obriši
Šifra proizvoda: 156 Kategorije: ,
Opis

Zamisli jednu prodavnicu raznobojnih materijala.

 

Sada zamisli jednog Nikolu koji ulazi u tu prodavnicu. Njegova ruka prelazi preko materijala i zastaje kod onog najmekanijeg, gde piše 100% pamuk.

 

Sada ta ruka pruža materijal mama Tanji.

 

Ukoliko se pitaš ko je mama Tanja, samo zamisli nasmejanu i rumenu ženu koja je petnaestak godina radila u fabrici tekstila. I zamisli, u ovoj Froncla priči njene ruke ponovo rade. I srce radi. Ono kroji i šije tvoju Froncla majicu.

 

E sad zamisli jednu Tijanu sa čupavom pundjom i plavim očima.

 

U tim očima rastu reči i crteži, koje ona prenosi na običan beli papir. Kada završi crtanje, ona papir pruža Nikoli. Sada opet zamisli Nikolu koji sedi za računarom, brzo pomera miša i priprema crtež za štampu. Na scenu stupa sito štampa, ušuškavanje majice u Froncla kutiju, dve mašnice i poletanje do vrata iza kojih žive devojčice. Neke od tih devojčica će se zaljubiti u ovim majicama, neke će ih dobiti na poklon za rođendan, a neke će u njima obići svet. Jedna od tih devojčica si baš ti.

 

Za koga je sašivena majica za devojčice “Betmenka”?

Majicu “Betmenka” nacrtali smo i sašili za sve one devojčice koje su svoje i liče na sebe. Za sve one devojčice koje ne vole zategnutost i da im bilo šta sputava duh. Zato je njihova glavna super moć da neustrašivo rastu od slobode i snova.

Additional Information
Veličina:

1-2, 3-4, 5-6, 7-8, 9-10, 11-12

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Majica za devojčice Betmenka“