Loader

Comfort majica More

(2 recenzije korisnika)

2,150.00рсд

Froncla comfort majicu “More” šijemo od puder roze 100% pamučnog materijala.

 

Kako da ne pogrešiš u odabiru veličine?

Obriši
Šifra proizvoda: 129 Kategorije: ,
Opis

Zamisli jednu prodavnicu raznobojnih materijala.

 

Sada zamisli jednog Nikolu koji ulazi u tu prodavnicu. Njegova ruka prelazi preko materijala i zastaje kod onog najmekanijeg, gde piše 100% pamuk.

 

Sada ta ruka pruža materijal mama Tanji.

 

Ukoliko se pitaš ko je mama Tanja, samo zamisli nasmejanu i rumenu ženu koja je petnaestak godina radila u fabrici tekstila. I zamisli, u ovoj Froncla priči njene ruke ponovo rade. I srce radi. Ono kroji i šije tvoju Froncla majicu.

 

E sad zamisli jednu Tijanu sa čupavom pundjom i plavim očima.

 

U tim očima rastu reči i crteži, koje ona prenosi na običan beli papir. Kada završi crtanje, ona papir pruža Nikoli. Sada opet zamisli Nikolu koji sedi za računarom, brzo pomera miša i priprema crtež za štampu. Na scenu stupa sito štampa, ušuškavanje majice u Froncla kutiju, dve mašnice i poletanje do vrata iza kojih žive devojčice. Neke od tih devojčica će se zaljubiti u ovim majicama, neke će ih dobiti na poklon za rođendan, a neke će u njima obići svet. Jedna od tih devojčica si baš ti.

 

Za koga je sašivena majica “More”?

Majica More je namenjen svim onim devojčicama koje su nekada nemirne, a nekada mirne. Onima koje su na kraju spremne da ponesu i breg ako treba. Znaju da postoji more i da ti za more nije potrebna karta za avion i skup smeštaj. More je tu. U tebi i u tvojoj glavi. More je osoba, ukoliko umeš da biraš.

Additional Information
Veličina:

S, M, L, XL, XXL

Recenzije (2)

2 recenzije za Comfort majica More

  1. Natalija Markovic

    Ovo je moja peta Froncla majica, i na prvi pogled i nošenje omiljena. Pamuk kao i kod prethodnih prekvalitetan i premekan. Froncla je postala moja velika ljubav <3

  2. Lea (potvrđen vlasnik)

    Divna na dodir, jos lepsa kad se obuce. Sve preporuke za ove dobre ljude 😍

Dodaj recenziju