Loader

Oversize majica Ne nemoj mi prići

(1 recenzija korisnika)

2,150.00рсд

Ova majica je naš prvi oversize model koji smo sašili od mekanog, brušenog pamuka, u beloj i crnoj varijanti.

 

Kako da ne pogrešiš u odabiru veličine?

Obriši
Šifra proizvoda: 119 Kategorije: ,
Opis

Zamisli jednu prodavnicu raznobojnih materijala.

 

Sada zamisli jednog Nikolu koji ulazi u tu prodavnicu. Njegova ruka prelazi preko materijala i zastaje kod onog najmekanijeg, gde piše 100% pamuk.

 

Sada ta ruka pruža materijal mama Tanji.

 

Ukoliko se pitaš ko je mama Tanja, samo zamisli nasmejanu i rumenu ženu koja je petnaestak godina radila u fabrici tekstila. I zamisli, u ovoj Froncla priči njene ruke ponovo rade. I srce radi. Ono kroji i šije tvoju Froncla majicu.

 

E sad zamisli jednu Tijanu sa čupavom pundjom i plavim očima.

 

U tim očima rastu reči i crteži, koje ona prenosi na običan beli papir. Kada završi crtanje, ona papir pruža Nikoli. Sada opet zamisli Nikolu koji sedi za računarom, brzo pomera miša i priprema crtež za štampu. Na scenu stupa sito štampa, ušuškavanje majice u Froncla kutiju, dve mašnice i poletanje do vrata iza kojih žive devojčice. Neke od tih devojčica će se zaljubiti u ovim majicama, neke će ih dobiti na poklon za rođendan, a neke će u njima obići svet. Jedna od tih devojčica si baš ti.

 

Za koga je sašivena oversize majica “Ne nemoj mi prići”?

Majica “Ne, nemoj mi prići” inspirisana je jednom Jelenom koja je nas inspirisala da nacrtamo ovu ilustraciju. Inspirisana je i prijateljstvom sa jednom Marijanom. Ona je prva ponela ovu majicu, i imala je strpljenja za naše škljockanje, iako ne voli naročito da se fotografiše. Ova majica je inspirisana svim onim devojčicama koje vole poeziju i Desanku Maksimović. Ali i onim devojčicama koje se ne boje da kažu: “NE!” svim ljudima i stvarima koje im nisu potaman.

Additional Information
Veličina:

S/M, L/XL

Boja:

Bela, Crna

Recenzije (1)

1 recenzija za Oversize majica Ne nemoj mi prići

  1. Miona

    Ovu sam cekala i docekala, savrseno stoji, obozavam oversize stvari. Materijal je premekan a stampa bas kvalitetna.

Dodaj recenziju