fbpx
Loader

Majica Zaljubljena u male stvari

(1 recenzija korisnika)

1,450.00рсд

Froncla majicu „Zaljubljena u male stvari“ šijemo od 100% pamučnog materijala.

 

Kako da ne pogrešiš u odabiru veličine?

Obriši
Šifra proizvoda: 118 Kategorije: ,
Opis

Zamisli jednu prodavnicu raznobojnih materijala.

 

Sada zamisli jednog Nikolu koji ulazi u tu prodavnicu. Njegova ruka prelazi preko materijala i zastaje kod onog najmekanijeg, gde piše 100% pamuk.

 

Sada ta ruka pruža materijal mama Tanji.

 

Ukoliko se pitaš ko je mama Tanja, samo zamisli nasmejanu i rumenu ženu koja je petnaestak godina radila u fabrici tekstila. I zamisli, u ovoj Froncla priči njene ruke ponovo rade. I srce radi. Ono kroji i šije tvoju Froncla majicu.

 

E sad zamisli jednu Tijanu sa čupavom pundjom i plavim očima.

 

U tim očima rastu reči i crteži, koje ona prenosi na običan beli papir. Kada završi crtanje, ona papir pruža Nikoli. Sada opet zamisli Nikolu koji sedi za računarom, brzo pomera miša i priprema crtež za štampu. Na scenu stupa sito štampa, ušuškavanje majice u Froncla kutiju, dve mašnice i poletanje do vrata iza kojih žive devojčice. Neke od tih devojčica će se zaljubiti u ovim majicama, neke će ih dobiti na poklon za rođendan, a neke će u njima obići svet. Jedna od tih devojčica si baš ti.

 

Za koga je sašivena majica „Zaljubljena u male stvari“?

Majica Zaljubljena u male stvari sašivena je za sve one „velike male devojčice u nama“ koje se iz dana u dan zaljubljuju u male stvari. Jer male stvari kreiraju velike živote.

Additional Information
Veličina:

S, M, L, XL

Boja:

Bela, Crna

Recenzije (1)

1 recenzija za Majica Zaljubljena u male stvari

  1. Marijana Živković

    Zaljubljena sam u Fronclu i u male stvari. Upravo ubacena u korpu, i nadam se da ce brzo praviti društvo u plakaru ostalim fronclicama. 🙂

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0