fbpx
Loader

Majica Zaljubljena u male stvari

1,450.00рсд

Froncla majicu “Zaljubljena u male stvari” šijemo od 100% pamučnog materijala.

Obriši
Šifra proizvoda: 118 Kategorija:
Opis

Zamisli jednu prodavnicu raznobojnih materijala.

 

Sada zamisli jednog Nikolu koji ulazi u tu prodavnicu. Njegova ruka prelazi preko materijala i zastaje kod onog najmekanijeg, gde piše 100% pamuk.

 

Sada ta ruka pruža materijal mama Tanji.

 

Ukoliko se pitaš ko je mama Tanja, samo zamisli nasmejanu i rumenu ženu koja je petnaestak godina radila u fabrici tekstila. I zamisli, u ovoj Froncla priči njene ruke ponovo rade. I srce radi. Ono kroji i šije tvoju Froncla majicu.

 

E sad zamisli jednu Tijanu sa čupavom pundjom i plavim očima.

 

U tim očima rastu reči i crteži, koje ona prenosi na običan beli papir. Kada završi crtanje, ona papir pruža Nikoli. Sada opet zamisli Nikolu koji sedi za računarom, brzo pomera miša i priprema crtež za štampu. Na scenu stupa sito štampa, ušuškavanje majice u Froncla kutiju, dve mašnice i poletanje do vrata iza kojih žive devojčice. Neke od tih devojčica će se zaljubiti u ovim majicama, neke će ih dobiti na poklon za rođendan, a neke će u njima obići svet. Jedna od tih devojčica si baš ti.

 

Za koga je sašivena majica “Zaljubljena u male stvari”?

Majica Zaljubljena u male stvari sašivena je za sve one „velike male devojčice u nama“ koje se iz dana u dan zaljubljuju u male stvari. Jer male stvari kreiraju velike živote.

Additional Information
Veličina:

S, M, L, XL

Boja:

Bela, Crna

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Majica Zaljubljena u male stvari”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0