fbpx
Loader

Majica Vrh riba

(3 recenzije korisnika)

1,950.00рсд

Ženska pamučna majica.

Obriši
Šifra proizvoda: 103 Kategorije: ,
Opis

Zamisli jednu prodavnicu raznobojnih materijala. Sada zamisli jednog Nikolu koji ulazi u tu prodavnicu. Njegova ruka prelazi preko materijala i zastaje kod onog najmekanijeg, gde piše 100% pamuk. Sada ta ruka pruža materijal mama Tanji. Ukoliko se pitaš ko je mama Tanja, samo zamisli nasmejanu i rumenu ženu koja je petnaestak godina radila u fabrici tekstila. I zamisli, u ovoj Froncla priči njene ruke ponovo rade. I srce radi. Ono kroji i šije tvoju majicu. E sad zamisli jednu Tijanu sa čupavom punđom i plavim očima. U tim očima rastu reči i crteži, koje ona prenosi na običan beli papir. Kada završi crtanje, ona papir pruža Nikoli. Sada opet zamisli Nikolu koji sedi za računarom, brzo pomera miša i priprema crtež za štampu. Na scenu stupa sito štampa, ušuškavanje majice u Froncla kutiju, dve mašnice i poletanje do vrata iza kojih žive devojčice. Neke od tih devojčica će se zaljubiti u ovim majicama, neke će ih dobiti na poklon za rođendan, a neke će u njima obići svet. Jedna od tih devojčica si baš ti.

 

Za koga je skrojena Vrh riba majica?

 

Vrh riba je majica je za sve one devojčice koje se ne drže plićaka, već vole da istražuju dno i pučinu okeana. To su one devojčice koje će preplivati svet.

 

Additional Information
Dimenzije 30 × 30 × 30 cm
Veličina

S, M, L, XL

Recenzije (3)

3 recenzije za Majica Vrh riba

  1. Kristina

    Majica je VRH! Ovo je druga majica koju sam poručila. Kombinujem ih uvučene i sa farmericama i sa suknjama, savršeno stoje!

  2. Marina Radojčić

    Ovom majicom sam kompletirala moju Froncla kolekciju. Jedva čekam nove modele, i možda neke nove boje. Ne prestajte da me oduševljavare! 🙂

  3. Dunja (potvrđen vlasnik)

    Majica je preslatka, super stoji, i veoma kvalitetno uradjena!

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0