fbpx
Loader

Plus size majica Prva sebi

1,850.00рсд

Materijal od kog smo u saradnji sa Katom sašili našu prvu plus size majicu Prva sebi je 97% pamuk, 3% elastin.

Obriši
Kategorije: ,
Opis

Zamisli jednu prodavnicu raznobojnih materijala.

 

Sada zamisli jednog Nikolu koji ulazi u tu prodavnicu. Njegova ruka prelazi preko materijala i zastaje kod onog najmekanijeg, gde piše 100% pamuk.

 

Sada ta ruka pruža materijal mama Tanji.

 

Ukoliko se pitaš ko je mama Tanja, samo zamisli nasmejanu i rumenu ženu koja je petnaestak godina radila u fabrici tekstila. I zamisli, u ovoj Froncla priči njene ruke ponovo rade. I srce radi. Ono kroji i šije tvoju Froncla majicu.

 

E sad zamisli jednu Tijanu sa čupavom pundjom i plavim očima.

 

U tim očima rastu reči i crteži, koje ona prenosi na običan beli papir. Kada završi crtanje, ona papir pruža Nikoli. Sada opet zamisli Nikolu koji sedi za računarom, brzo pomera miša i priprema crtež za štampu. Na scenu stupa sito štampa, ušuškavanje majice u Froncla kutiju, dve mašnice i poletanje do vrata iza kojih žive devojčice. Neke od tih devojčica će se zaljubiti u ovim majicama, neke će ih dobiti na poklon za rođendan, a neke će u njima obići svet. Jedna od tih devojčica si baš ti.

 

Za koga je skrojena naša prva plus size majica Prva sebi?

 

Маjica PRVA SEBI kreirana zajedno sa Katom. Plod naše saradnje je plus size model majice koji je stvoren za sve one devojčice, kako to Kata voli da kaže „sa spektakularnim oblinama“. Za sve one devojčice kojima brojevi, godine i veličine nisu važne, već ljubav. Za sve one devojčice kojima će ova majica biti inspirativni podsetnik da uvek budu PRVE SEBI.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Plus size majica Prva sebi“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0