fbpx
Loader

Majica Opasna mačka

(3 recenzije korisnika)

1,350.00рсд

Ženska pamučna majica.

Obriši
Kategorije: ,
Opis

Zamisli jednu prodavnicu raznobojnih materijala. Sada zamisli jednog Nikolu koji ulazi u tu prodavnicu. Njegova ruka prelazi preko materijala i zastaje kod onog najmekanijeg, gde piše 100% pamuk. Sada ta ruka pruža materijal mama Tanji. Ukoliko se pitaš ko je mama Tanja, samo zamisli nasmejanu i rumenu ženu koja je petnaestak godina radila u fabrici tekstila. I zamisli, u ovoj Froncla priči njene ruke ponovo rade. I srce radi. Ono kroji i šije tvoju majicu. E sad zamisli jednu Tijanu sa čupavom punđom i plavim očima. U tim očima rastu reči i crteži, koje ona prenosi na običan beli papir. Kada završi crtanje, ona papir pruža Nikoli. Sada opet zamisli Nikolu koji sedi za računarom, brzo pomera miša i priprema crtež za štampu. Na scenu stupa sito štampa, ušuškavanje majice u Froncla kutiju, dve mašnice i poletanje do vrata iza kojih žive devojčice. Neke od tih devojčica će se zaljubiti u ovim majicama, neke će ih dobiti na poklon za rođendan, a neke će u njima obići svet. Jedna od tih devojčica si baš ti.

 

Za koga je skorjena majica Opasna mačka?

 

Opasne mačke su sve one devojčice koje se ne boje da preskaču ograde i zidove. One znaju da i ukoliko padnu, da će se dočekati na noge. Grebu za ljubav i žive svih devet života kao da imaju samo jedan.

Recenzije (3)

3 recenzije za Majica Opasna mačka

  1. Andjela Živković

    Majica i ceger su mi stigli bukvalno sutra dan i oduševilli su me. Nikad lepše iskustvo kupovine online nisam imala.

  2. Marko

    Druga majica koju kupujem ženi, sa Vrh ribom malo je reći da je bila oduševljena. Porukom ste je skorz kupili, Samo tako nastavite!

  3. Marija

    Majica je savršena. Hvala vam divni ljudi, oduševili ste me pakovanjem i poklonom. :<3

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

0