Loader

Majica Mislim srcem

(1 recenzija korisnika)

1,950.00рсд

Froncla majica Mislim srcem, 100% pamučna majica.

 

Kako da ne pogrešiš u odabiru veličine?

Obriši
Šifra proizvoda: 110 Kategorije: ,
Opis

Zamisli jednu prodavnicu raznobojnih materijala.

 

Sada zamisli jednog Nikolu koji ulazi u tu prodavnicu. Njegova ruka prelazi preko materijala i zastaje kod onog najmekanijeg, gde piše 100% pamuk.

 

Sada ta ruka pruža materijal mama Tanji.

 

Ukoliko se pitaš ko je mama Tanja, samo zamisli nasmejanu i rumenu ženu koja je petnaestak godina radila u fabrici tekstila. I zamisli, u ovoj Froncla priči njene ruke ponovo rade. I srce radi. Ono kroji i šije tvoju Froncla majicu.

 

E sad zamisli jednu Tijanu sa čupavom pundjom i plavim očima.

 

U tim očima rastu reči i crteži, koje ona prenosi na običan beli papir. Kada završi crtanje, ona papir pruža Nikoli. Sada opet zamisli Nikolu koji sedi za računarom, brzo pomera miša i priprema crtež za štampu. Na scenu stupa sito štampa, ušuškavanje majice u Froncla kutiju, dve mašnice i poletanje do vrata iza kojih žive devojčice. Neke od tih devojčica će se zaljubiti u ovim majicama, neke će ih dobiti na poklon za rođendan, a neke će u njima obići svet. Jedna od tih devojčica si baš ti.

 

Za koga je skrojena majica Mislim srcem?

 

Ova Froncla majica je kreirana za sve one devojčice koje misle i osvajaju srcem. Za devojčice koje đuskaju i osmehuju se u ritmu srca. Za devojčice koje veruju svom srcu i ne boje se da ga pokazuju. One su dovoljno hrabre da se za svoj put izbore srcem, ali i dovoljno nežne da ga uvek osluškuju.

Additional Information
Veličina:

S, M, L, XL

Recenzije (1)

1 recenzija za Majica Mislim srcem

  1. Dunja

    Moja omiljena froncla ❤️

Dodaj recenziju