fbpx
Loader

Majica Čitam dakle postojim

(4 recenzije korisnika)

1,950.00рсд

100% pamučna majica.

Obriši
Kategorija:
Opis

Zamisli jednu prodavnicu raznobojnih materijala.

 

Sada zamisli jednog Nikolu koji ulazi u tu prodavnicu. Njegova ruka prelazi preko materijala i zastaje kod onog najmekanijeg, gde piše 100% pamuk.

 

Sada ta ruka pruža materijal mama Tanji.

 

Ukoliko se pitaš ko je mama Tanja, samo zamisli nasmejanu i rumenu ženu koja je petnaestak godina radila u fabrici tekstila. I zamisli, u ovoj Froncla priči njene ruke ponovo rade. I srce radi. Ono kroji i šije tvoju Froncla majicu.

 

E sad zamisli jednu Tijanu sa čupavom pundjom i plavim očima.

 

U tim očima rastu reči i crteži, koje ona prenosi na običan beli papir. Kada završi crtanje, ona papir pruža Nikoli. Sada opet zamisli Nikolu koji sedi za računarom, brzo pomera miša i priprema crtež za štampu. Na scenu stupa sito štampa, ušuškavanje majice u Froncla kutiju, dve mašnice i poletanje do vrata iza kojih žive devojčice. Neke od tih devojčica će se zaljubiti u ovim majicama, neke će ih dobiti na poklon za rođendan, a neke će u njima obići svet. Jedna od tih devojčica si baš ti.

 

Za koga je skrojena majica Čitam dakle postojim?

 

Ovu majicu smo skrojili za sve one devojčice koje najviše vole da otputuju na stranice omiljene knjige. Znaju da su najlepša jutra ona koja mirišu na sunce, staru literaturu i vrelu kafu. Znaju da ljubav prema knjigama daje smisao disanju. Da najdalje stižu onda kada su među redovima.

Recenzije (4)

4 recenzije za Majica Čitam dakle postojim

 1. Ivona

  Nisam mogla da ne dodjem opet na sajt i ostavim vam komentar.. Odusevili ste me! Prvo sa kutijom i rucno napisanom porukom, a onda i sa kvalitetom majice. Samo tako nastavite!

  PS. Uskoro dolazim po jos dve 🙂

 2. Marijana Milisavljevic

  Majica je sjajna, posebno me je iznenadila porukica i pakovanje. 😍

 3. Goran (potvrđen vlasnik)

  Stvarno ste super, sve pohvale, nastavite da radite ono u čemu ste dobri. PS. porukica je izvanrednaa :)))

 4. Nikolina

  Divni ljudi! Prvi put kad sam im pisala za cenu majice imala sam osećaj kao da se dopisujem sa baka Lacom. ❤ Majica mekana, i savršeno stoji!

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

0