fbpx
Loader

Majica Borim se delom

(1 recenzija korisnika)

1,950.00рсд

Froncla majica Borim se delom, 100% pamučna majica

Obriši
Šifra proizvoda: 109 Kategorija:
Opis

Zamisli jednu prodavnicu raznobojnih materijala.

 

Sada zamisli jednog Nikolu koji ulazi u tu prodavnicu. Njegova ruka prelazi preko materijala i zastaje kod onog najmekanijeg, gde piše 100% pamuk.

 

Sada ta ruka pruža materijal mama Tanji.

 

Ukoliko se pitaš ko je mama Tanja, samo zamisli nasmejanu i rumenu ženu koja je petnaestak godina radila u fabrici tekstila. I zamisli, u ovoj Froncla priči njene ruke ponovo rade. I srce radi. Ono kroji i šije tvoju Froncla majicu.

 

E sad zamisli jednu Tijanu sa čupavom pundjom i plavim očima.

 

U tim očima rastu reči i crteži, koje ona prenosi na običan beli papir. Kada završi crtanje, ona papir pruža Nikoli. Sada opet zamisli Nikolu koji sedi za računarom, brzo pomera miša i priprema crtež za štampu. Na scenu stupa sito štampa, ušuškavanje majice u Froncla kutiju, dve mašnice i poletanje do vrata iza kojih žive devojčice. Neke od tih devojčica će se zaljubiti u ovim majicama, neke će ih dobiti na poklon za rođendan, a neke će u njima obići svet. Jedna od tih devojčica si baš ti.

 

Za koga je skrojena majica Borim se delom?

 

Froncla majica Borim se delom skrojena je za sve one devojčice koje se ne bore protiv već ZA. Za lepe reči i svoje snove. One znaju da je telo, bilo ono veliko ili malo, prolazna stvar. One znaju da njihova dela mogu da traju zauvek, jer su stvorena rukama, znanjem i iskustvom, a ne na „lepe oči“.

Additional Information
Veličina:

S, M, L, XL

Recenzije (1)

1 recenzija za Majica Borim se delom

  1. Sanja

    Pročitala sam intervju sa Vladicom i tako saznala za vas. Ništa slično i lepše nisam videla na ovim internetima. Nastavite da širite lepo. Nadam se da ću uskoro pored ove majice imati i celu Froncla kolekciju. ❤

    Šaljem zagrljaj za Vladicu i ceo Froncla tim,

    Sanja

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0