Loader

Duks haljina Nežna spolja snažna iznutra

(1 recenzija korisnika)

3,350.00рсд

Materijal od kog smo sašili ovaj duks je 84% pamuk, 16% poliester vanil bele boje.

 

Kako da ne pogrešiš u odabiru veličine?

Obriši
Šifra proizvoda: 124 Kategorije: ,
Opis

Zamisli jednu prodavnicu raznobojnih materijala.

 

Sada zamisli jednog Nikolu koji ulazi u tu prodavnicu. Njegova ruka prelazi preko materijala i zastaje kod onog najmekanijeg, gde piše 100% pamuk.

 

Sada ta ruka pruža materijal mama Tanji.

 

Ukoliko se pitaš ko je mama Tanja, samo zamisli nasmejanu i rumenu ženu koja je petnaestak godina radila u fabrici tekstila. I zamisli, u ovoj Froncla priči njene ruke ponovo rade. I srce radi. Ono kroji i šije tvoju Froncla majicu.

 

E sad zamisli jednu Tijanu sa čupavom pundjom i plavim očima.

 

U tim očima rastu reči i crteži, koje ona prenosi na običan beli papir. Kada završi crtanje, ona papir pruža Nikoli. Sada opet zamisli Nikolu koji sedi za računarom, brzo pomera miša i priprema crtež za štampu. Na scenu stupa sito štampa, ušuškavanje majice u Froncla kutiju, dve mašnice i poletanje do vrata iza kojih žive devojčice. Neke od tih devojčica će se zaljubiti u ovim majicama, neke će ih dobiti na poklon za rođendan, a neke će u njima obići svet. Jedna od tih devojčica si baš ti.

 

Za koga je sašiven duks Nežna spolja snažna iznutra?

Duks Nežna spolja snažna iznutra sašili smo i nacrtali za sve one devojičice koje su nežne uprkos godinama, borama, kilogramima, a snažne i hrabre uprkos životu.

Additional Information
Velčina:

S, M, L, Duks haljina

Recenzije (1)

1 recenzija za Duks haljina Nežna spolja snažna iznutra

  1. Нина

    Сам дуксић је прелеп и мекан као облак. Цртеж на њему је скроз сладак. Кутија у коју долази је слатка и са машницом, а дуксић долази са слатком порукицом. За сваку препоруку.

Dodaj recenziju