Loader

Comfort majica Radim na ljubav

(4 recenzije korisnika)

2,150.00рсд

Froncla comfort majicu “Radim na ljubav” šijemo od puder roze 100% pamučnog materijala.

 

Kako da ne pogrešiš u odabiru veličine?

Obriši
Šifra proizvoda: 133 Kategorije: ,
Opis

Zamisli jednu prodavnicu raznobojnih materijala.

 

Sada zamisli jednog Nikolu koji ulazi u tu prodavnicu. Njegova ruka prelazi preko materijala i zastaje kod onog najmekanijeg, gde piše 100% pamuk.

 

Sada ta ruka pruža materijal mama Tanji.

 

Ukoliko se pitaš ko je mama Tanja, samo zamisli nasmejanu i rumenu ženu koja je petnaestak godina radila u fabrici tekstila. I zamisli, u ovoj Froncla priči njene ruke ponovo rade. I srce radi. Ono kroji i šije tvoju Froncla majicu.

 

E sad zamisli jednu Tijanu sa čupavom pundjom i plavim očima.

 

U tim očima rastu reči i crteži, koje ona prenosi na običan beli papir. Kada završi crtanje, ona papir pruža Nikoli. Sada opet zamisli Nikolu koji sedi za računarom, brzo pomera miša i priprema crtež za štampu. Na scenu stupa sito štampa, ušuškavanje majice u Froncla kutiju, dve mašnice i poletanje do vrata iza kojih žive devojčice. Neke od tih devojčica će se zaljubiti u ovim majicama, neke će ih dobiti na poklon za rođendan, a neke će u njima obići svet. Jedna od tih devojčica si baš ti.

 

Za koga je sašivena comfort majica “Radim na ljubav”?

Ova majica skrojena je i sašivena za sve one devojčice koje baš u svaki trenutak unose ljubav. Za one čije je gorivo ljubav. Oslobođene su od očekivanja i u njihovom srcastom svetu nema mesta za kalkulacije i proračune.

Additional Information
Veličina:

S, M, L, XL, XXL

Recenzije (4)

4 recenzije za Comfort majica Radim na ljubav

 1. Milena Bojović

  Vaše majice, fotografije i priče su nešto najlepše što sam otkrila na internetu u poslednje vreme! Hvala vam za moju prvu fronclu, dugo ćemo saradjivati. 👏

 2. Milica (potvrđen vlasnik)

  Verujem da nisam mogla izabrati bolji poklon za svoju majku. Majica je predivna, materijal savrsen i sve upakovano sa toliko ljubavi tako da mogu reci samo svaka cast! Odavno nisam porucivala od nekoga ko toliko vodi racuna o zadovoljstvu kupaca.
  <3 za sve vas

 3. Jovana Andric

  Moja omiljena majica!

 4. Нина

  Једна слатка удобна мајица, скроз мекана, шећерна вуница. А она долази у скроз слатком паковању пуном љубави. Носим је са осмехом.

Dodaj recenziju