fbpx
Loader

Comfort majica Godinama u najboljim godinama

1,850.00рсд

Comfort majicu Godinama u najboljim godinama sašili smo od nežnog i mekanog 100% brušenog pamuka.

 

Kako da ne pogrešiš u odabiru veličine?

Obriši
Kategorije: ,
Opis

Zamisli jednu prodavnicu raznobojnih materijala.

 

Sada zamisli jednog Nikolu koji ulazi u tu prodavnicu. Njegova ruka prelazi preko materijala i zastaje kod onog najmekanijeg, gde piše 100% pamuk.

 

Sada ta ruka pruža materijal mama Tanji.

 

Ukoliko se pitaš ko je mama Tanja, samo zamisli nasmejanu i rumenu ženu koja je petnaestak godina radila u fabrici tekstila. I zamisli, u ovoj Froncla priči njene ruke ponovo rade. I srce radi. Ono kroji i šije tvoju Froncla majicu.

 

E sad zamisli jednu Tijanu sa čupavom pundjom i plavim očima.

 

U tim očima rastu reči i crteži, koje ona prenosi na običan beli papir. Kada završi crtanje, ona papir pruža Nikoli. Sada opet zamisli Nikolu koji sedi za računarom, brzo pomera miša i priprema crtež za štampu. Na scenu stupa sito štampa, ušuškavanje majice u Froncla kutiju, dve mašnice i poletanje do vrata iza kojih žive devojčice. Neke od tih devojčica će se zaljubiti u ovim majicama, neke će ih dobiti na poklon za rođendan, a neke će u njima obići svet. Jedna od tih devojčica si baš ti.

 

Za koga je sašivena majica „Godinama u najboljim godinama“?

Majica “Godinama u najboljim godinama” skrojena je za sve one devojčice koje vole svoje godine, kao i godine koje dolaze. Za sve one devojčice koje su iz prethodnih godina naučile nešto novo. To nešto što će naredne godine učiniti još ispunjenijim, nežnijim i boljim.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Comfort majica Godinama u najboljim godinama“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

0